Чомусь так сумно, інколи,
Без посмішки твоєї,
Нам вічно дуже ніколи,
Тебе не заміняють
Холодні орхідеї.
Холодні переписки,
Привіт - Привіт - Бувай,
Я хочу бути близько -
Ти ні, ну і нехай.
Та знай, вконтакті дужка,
Не гріє пам'ять мою,
Холодна стала кружка,
Я кави ще доллю...