« …відомо кому» посланія
від Дж. К. Роулінг
***
Нижче «майдануті» по порядку,
всі, хто попадає у десятку,
і на гільйотину де-не-де –
зупиніться. Божий суд іде,
і за сепарацію, на згадку,
правий теж не дінеться ніде.
***
І пусі-путі, й жирики із келій,
укриті одіялами в постелі
палат психіатричних лікарів,
та нагодуйте ви своїх рабів
у неосяжній тундрі і пустелі.
Кінчається терпіння козаків.
По горло сита вашою шрапнеллю,
не хоче Україна таборів.
***
Вовкулаці, паці і собаці,
що віщають лажу на Ростов.
Україна бачить вас у ...Раші,
ну а потім, ясно, у Гаазі
і за сльози, і за нашу кров.
***
І ти, заочно списане на мило,
нахабне, ліве, комуняцьке рило
у п’ятої колони москаля.
Ти що, сліпе? Он ідола звалили.
Ти що, не чуєш? Пекло запалили,
а тлусте тіло не прийме земля.
***
А щоб тебе пропасниця трусила,
распутнє шолудиве цареня,
що окаянно вимотало жили,
таке ж сміливе, як народу миле
і сходу, й півдня... Вчора і щодня...
Та хай тебе візьме нечиста сила,
підгавкуюче ворогу, щеня.
***
Ой, бійці й бойсісі регіонів,
ой, немає ще таких законів,
що верне азірівщіну взад.
Ой, іде люстрація колоні,
ви у нас усі, як на долоні,
і злодії, і бандити Рад.
Але те що є ,- те є , мусимо виходити з того , що маємо , мабуть , це в ,певній мірі, результат байдужості самого народу , який роками терпеливо мовчав .І , будьмо справедливі , багато українців ,навіть на заході, вважали , що основне в житті ,- не мова "кольорова" , нарікали на незалежність , на Україну ,ніби це Україна винна в низькому рівні життя , а не конкретні люди . З таким патріотизмом не дивно , що тепер ми маємо на своїй землі загарбників і чимало яничар .
Господь правдою буде судити Всесвіт , і народи розсудить справедливо !
I.Teрен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Всесвіт напевне теж із категорії Божественного, і його закони теж однакові для всіх і тому справедливі. І покарання неминуче, але кому від цього легше?