Так легко пишуться вірші -
Дивлюсь на світ, вже по новому,
То дивний стан коли в душі -
Летиш у поклику своєму...
А ти хоч в місті, на землі -
Про те, того і сам, не знаєш,
Про те, що поміж хмар в імлі -
В обіймах Музи, ти витаєш...
Тоді ти наче божевільний -
Пишеш про всю красу,
Бо, то Бог Всесильний -
Дарував тобі, свого часу...