Ми знаємо, що ми від Бога
і що весь світ перебуває у злі.
1-ше Іоанна. – 5:19.
Як зло мізерне, мов зерно гірчичне,
Тоді людець похапливо біжить,
Стоптать його, бо тішиться намарне
У битві тій прославитись за мить.
Коли ж бо зло стає мов горошина –
Вже колінкують іроди кругом.
Для них зло – все, вони ж – лиш комашина,
І постає новий страшний Содом.
Коли те зло – мов диня величезна,
То марево всесильства постає...
Але й воно, ядучеє, почезне,
Як проти нього Боже слово є.