Єдина ознака, що народ ще живий,
Це не страйки, не війни, не битви,
Це коли у руках меч святий
Замість гострої бритви.
Народ живий коли може повстати,
Коли вірить у краще життя,
Коли може землю свою захищати,
Коли може стояти до самого кінця.
Народ мій живий, його не здолати,
Не зможе скосити його навіть мор,
Допоки вогонь буде в серці палати,
Доти Діва Марія над нами тримати
Буде свій пресвятий омофор.