Крапля щастя, крихітна краплина,
Чиста і прозора, як роса,
Ти - на світ народжена дитина,
Ти з очей непрохана сльоза.
Крапля щастя – це щасливі діти,
Люблячі, турботливі батьки,
Річка, поле, ліс, пахучі квіти,
Сонце, місяць, небо і зірки.
Крапля щастя – птахів щебетання,
Подих вітру, велич гір стрімких,
Трепетне, окрилене кохання,
Дотик губ, гарячих і п’янких.
Крапля щастя – творчість і натхнення,
Розум, одержимий від ідей,
Впевнене, здорове сьогодення
І бажання жити для людей.
Крапля щастя – ти така тендітна
Серед хвиль бурхливого життя:
То яскрава, то ледь-ледь помітна –
Буду пити я тебе щодня.
Дуже гарний твір Світлий і теплий З Різдвом Христовим.
дочка бджоляра відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиро дякую,шановний Сергію!Рада,що завітали в гості.Кожне нове знайомство-це нове відкриття.Обовязково прочитаю Ваші твори.З Новим роком та Різдвом Христовим!