Знову в очах закольорили
Твої павутини
Серце - впольований сонячний зайчик
Нам між ребер пересолили
Видихом над тихим
Лисіють ромашки, варто-не варто
Витягнеш нігті,
Тобі - стопроцентна знижка
Чи я тут ліва?
Зайва у таємних списках
Ти закоротив у нейронах
Я на відголоссі
Другорядною роллю кіно твоєї режессури
Так й залишився солоним
Терням у волоссі
Моєю постійною ранковою крепатурою