Слова: Віталія Войтка
Музика: Ірини Батюк
Виконує: Ярина Тарас
Чи можна забути ту пісню,
Що мати в дитинстві співала?
Чи можна забути ту стежку,
Додому яка проводжала?
Чи можна забути калину,
Що в серце з дитинства запала?
Чи можна забути ту весну,
Що з юності сил дарувала?
Приспів:
У кожного з нас є святині,
Яких не забути,
У кожного з нас є місця,
В яких серце щемить.
Де рідна оселя, і близькі
До болю нам люди,
Де вогник дитинства
У спогадах вічно горить.
Чи можна забути вкраїну,
Вона, як і мати єдина?
Чи можна забути край рідний,
Дитинства мого Батьківщину?
Чи можна забути джерела,
Що спраги жагу тамували?
Чи можна забути ту мудрість,
Яку нам батьки передали?
Приспів.(2)