|
К счастью, такие, как она, встречаются редко.
Рэй Бредбери "451º по Фаренгейту"
Цинізм або цинічність (др.-греч. Kυνισμός ) - відверте, зухвало-зневажливе і презирливе ставлення… Десь, я це вже бачила, чи чула… Мабуть, у дзеркалі. Дивно, коли люди ображаються на правду. На що ображатися? На те, що ти тупий, безвідповідальний, лінивий і приховуєш це від себе? А люди не сліпі. Може, це дещо різко, але перед тим, як співчувати таким людям, я з них посміюся.
Дівчата, ви страшні не від того, що ви страшні і природа була не в курсі, коли ви народжувалися. Ви страшні, бо ліниві. Ви страшні, бо ваші думки не оригінальні. Ви страшні, бо не вмієте гарно висловлюватися, читати, думати…. Ви страшні тому, що не дивитеся навколо і занадто багато говорите про когось. Впізнали себе? Не дуже красивою виходить найкраща половина людства….
Хлопці, ви такі як є, тому що обираєте «страшних» дівчат. Ви самотні, бо чогось боїтеся. Ваше гарне тіло – лиш зовнішня мужність, а що всередині? Самозакоханий нарцис, що не тільки не подивиться на «страшних» дівчат, але, і водночас, побоїться підійти до нормальної? Чи, всередині закомплексоване гидке каченя, що ненавидить себе? Чи, ви з тих, хто лише мудро спостерігає і мріє про щось? Хвора якась нація виходить. …
Звісно, я сподіваюсь, що навіть якщо Ви знайшли тут себе, то почнете щось змінювати. З нас ніхто не святий, та й ідеалом бути нудно. Звертаюсь до молоді, у нас трохи більше часу, щоб почати зміни. Не жорстокість, цинізм, брутальність, чи різкий сміх, просто бажання пояснити. Не бійтеся спускати людей на землю, птахам скоро не буде, де літати.
ID:
494520
Рубрика: Проза
дата надходження: 24.04.2014 00:16:34
© дата внесення змiн: 24.04.2014 00:16:59
автор: Руслана Лукаш
Вкажіть причину вашої скарги
|