Вітерець гілки колише,
Вільно він у світі дише,
Куди хоче він літає -
Всі країни в світі знає.
Вітром хочу стати я,
Щоб літати по краях,
Щоб гойдати трави в полі
Й жити в радості на волі...
В небі сонечко гуляє,
Теплом землю зігріває,
Промінцями пестить квіти
Й зупиняє навіть вітер.
Хочу сонечком я стати,
Щоб по небесах блукати,
Сяйвом щоб усіх сліпити
І водичку з моря пити...
Грає хвиля в морі синім,
В морі буйнім і всесильнім.
Хвиля човника гойдає,
В морі сонце спочиває.
Хочу хвилею я бути,
Всю земну красу відчути,
Щоб в безмежнім морі жити
І ніколи не тужити...
Травень 2008 рік