Вже научивсь сміятись
В повну собі злість.
Вже научивсь стояти
В повен собі зріст.
Краще пізніше, ніж…
Ніж, що встромився в груди
— погрітися
Трошки погрітися в грудні,
Зараз увесь проріс.
Зазеленів.
Заземлення.
Ось під ногами — чорно.
Чорно і мокро, грузько.
Шию намуляла груба,
Вилиняла мотузка,
Милена милом
Якоїсь не тої опери.
Що з мене взяти,
З дурня - дурнЯ.
О, Архімеде!
Півцарства й коня
За точку опори.
Чи точку опору.