0462... Набираю код.
В`ється слухавка довкола барабану.
Атмосфера тіки пити молоко,
Заїдаючи напіврум`яним салом.
Жди увечері подвійного дзвінка,
Хай то буде нашим ключовим півсловом.
Заспівай мені "An angel... - wish i had..." —
Розповім тобі, як шурхотить полова.
Вельми стало відчувати твою тінь,
Густі брови і іржаве ластовиння.
Ти — мереживо незітканих творінь,
Хоч місцеве мала завсігди коріння.
За коханням тим варю без м`яса суп,
Ведучи барана у свою отару.
Напівсутінками пнусь у сілький клуб,
Потрапляючи, як і усі, до бару.
А ти жди високих радіочастот
Не місцевого і навіть не з окраїн.
0462... Набираю код,
Не обмежуючись пристрасним "кохаю!"
2014
Che < 3