Ти для мене один такий,
Я не знаю більше нікого,
Хто цей світ би для мене змінив,
Лиш для мене. Тебе одного
Я чекала десятки літ
І долала сама незгоди.
Ти єдиний коханий мій,
Ти надія в житті. Чисті води
Наших відданих щирих душ
В тепле плесо повільно впускають
І щасливе гучне "люблю"
Ехом лине. З тобою тануть
Безкінечні примари лихі,
Забувається згіркле минуле.
І на крилах палких чуттів
Ми злітаємо в небо, заснуле!