Коли ти спиш – в моїм вікні танцюють зорі…
Я поміж них помрію про любов…
Ти не питай, чому в очах прозорі
Озерця сліз, течуть щоками знов.
Навіщо знати те, що зайвим буде,
Душа співає, а серцю – любий ти…
Одна лиш ніч про таємницю знає…
Дозволь її назавжди вберегти!?