***
І так – біда, і сяк – біда.
Як не пиши, – ті самі писки:
і не удар, і не орда.
Які пани і «ґаспада»!
Які антинародні списки!
***
Ось уже він, і вона, і воно
балотуватись ідуть, як одно –
більші дурисвіти меншим на зміну.
Іспити йдуть. Без’язикі осли
екзаменують безмовну руїну,
а претенденти іще не здали
мову й історію тої країни,
ради якої ми вистояли.
***
Які мордяки примітивні –
горили, і чинуші,
і уркагани легітимні
на службі у карлуші.
***
Від Москви і до окраїн
світ волає, – пробі.
Ощетинюється Каїн –
Гітлер, Берія і Сталін
у одній особі.
***
Враховуючи деякі моменти,
злодії знають основний закон,
але аби іти у президенти
украсти треба не один мільйон.
У злодія ті самі апетити,
як потягти не менше ніж вагон.
Отямились нувориші й бандити,
ідуть судити і готують бити,
аби балотуватися на трон.
***
Де комуняки вішають собак
на винних у корупції злодіїв,
то там і регіони, і общак,
і їх організований бардак,
і несанкціоновані події.
***
Ще на черзі нові огнеборці,
друга сотня іде до небес...
Ангел смути у небі воскрес.
Шаленіє юрба «миротворців»
і песиголовців у толоці,
завойовуючи
інтерес.