sic transit gloria mundi! Родіон, щойно ти випав з діскурсу - і ніяка падлюка не лайкне, не оцінить, не напише, як це знайомо! Я шукав свій загублений вірш і знайшов його через гугл в твоїй цитаті, згадав ім'я твоє і все-все-все. Мені приємно що ти з 2007 року, відколи дав мені заохочувальну рецензію на мій віршик (щиро дякую за це) активно писав тут, але статистика публікацій схожа на пульс людини що вмирає. Останній поштовх вже не призвів до життя - усе нуль... sic transit, *** Якщо не важко - два слова тут відпиши, де ти і як поетична стезя, чи привела до чогось, чи як завжди?