щастя пахне
світлом, теплом
оксамитом, Богом, небом
смачно-буде
пряно-було
свіжо-кисло-терпким треба.
жаром сексу
тремтінням пар
візерунками на палітрі
щастя пахне
бо щастя - дар,
щоб винюхувать у повітрі.
і пірнати на мить, на віч
у лавину, в росинку...п'яні
ми схиляємо сотні пліч
до серединки у тюльпані.
Скільки б нежитей
не жило...
Скільки б ніс не крутили долі.
де буяє, де віцвіло.
Щастя пахне...
В серцях
На волі.