Ще вчора ми...
Ти переб'єш:Минулого немає
Кохання привиди
По закутках душі блукають.
Розкидані уламки слів
Просочуються крізь думки
І вже холодний дикий гнів
Встромляє в серце боляче голки.
Палітра мертвих почуттів
Назавжди втратила всі барви
На дні нестерпно-сірих днів
Що звуться одним словом:
Карма.