КУМОВІ ДЕБАТИ
Ви наливайте кум горілки
Почнемо з вами вдвох дебати
Поки у хаті нема жінки
За кого нам голосувати?
Як ви відноситесь до Юльки?
Державу кличе захищати!
За газ сиділа – не фітюльки!
Страждала як та Божа мати.
Тігіпко банк новий відкриє,
Робити більше зазиває,
Вік пенсії підняти мріє,
Ще років п’ять по добавляє.
Учора слухав я дурила
П’яницю скотаря Сашка:
Щоб в зад всій Раді вставить вила
Він голосує за Ляшка.
А в мене куме інші думи
До біса всіх і Симоненка
Проголосуємо ми куме
Мабуть за Петю Порошенка.
«По - новому» з ним будем жити
Відчують люди всі відразу!
Цукерками будуть ходити
У золотії унітази.
* * *
Як перемогу він здобуде
Життя в нас буде з мармеладом!
У туалет ходити будем
Усі «Рошеном» шоколадом.
Ш.В.С.18.05.2014р.