Біжу собі окутаний в броні
За спиною наплічник все гойдає -
Попереду все наче на війні:
Із свистом кулі смертно пролітають.
За мною в танці свище кулемет,
І пильний погляд далі автомата...
Граната, бій, повсюди дика смерть...
Та фото дівчини на грудях у солдата...
20.05.2014 року Львів