Сьогодні ранком була злива!
Погода - як думка, є дуже мінлива...
Ще вчора сонечко сіяло,
А зараз знов похмуро стало...
І люди, теж, швидко змінюються,
Словами пустими вони обмінюються.
Справді...важко Людиною бути!
Людиною доброю і без отрути!
Отрута - це кривда, брехня,
братовбивство, без неї ні дня
прожити не мож, ось ці от людишки
п’ють її...п’ють її без передишки!
Отрута - це зрада, крадіжка обман,
Як швидко звикаєш! О це так дурман!
Ех... Як важко бути Людиною,
серед людишок однією краплиною!