Не любіть у рядках,
Не любіть словами.
В них лиш холод, лиш страх.
А кохайте серцями.
Не любіть у в́іршах,
Там лиш рими жорстокі.
В душах знайдете більше,
Те що сховане оком.
Не любіть в обіцянках –
Не кидайтесь словами.
Не кохайте на сайтах,
А кохайте серцями.