Ми зараз виживаємо, а не живемо,
Календар вперто дні нам рахує,
Ми біжимо по життю, а не йдемо,
І ніхто крику людства не чує.
Час має свої розрахунки жорстокі,
Він не чекає на тих, хто відстав,
Він все іде, вперед крок за кроком,
ВІн нікого не кликав і не питав.