Пусті слова запилюють нам очі,
Затулюють нам губи й відчуття,
Замилюють нам вуха в шумні ночі,
Словами гарантують почуття.
Вони співають нам про синє море,
Про сонце,трави і пісок,
Та хто ж впізнає це болюче горе,
Яке полонить гвардії з думок?
Слова - це войовничі і болючі речі,
З них починається людська війна,
Хтось може втратити себе доречі,
А хтось - знайти в них щирі почуття...