1. Як почуваюся у лісі я?
Кущі, дерева - гарна візія...
Але закінчується чай -
І починається депресія.
2. Мама бідкається: я знавіснів
І життя марно трачу посеред лісів,
Вона дума, що треба плекати
Свиней-корів, а не лосів.
3. Приїжджав дільничий до мене - Захар...
Ми почули крик, і я сказав: "Глухар!"
Страж порядку сіпнувся: "Атож,
Та кого тут знайдеш між дерев і хмар!"
4. Я у лісі наткнувся на міну...
Із засідки вискочили військові-фіни
Й закричали: "Ще раз на неї наступиш -
Отримаєш по голові карабіном!"
5. У діброві зустрів свою "екс"
Й зрозумів попри герпекс:
Якщо довго цілуватись -
Можна збитися на секс.
6. Я зголоднів, думаючи про ліс,
Під качку за яйцем поліз.
А качка - трохи не сказилась!
І дзьоб у неї - наче ніж!
7. У лісі я шукав закопану горілку,
Хотілось випити, у горлі дерли білки.
Чотири дні з лопатою прошвендяв...
Можливо, пляшку я повісив десь на гілку.
8. Мій кіт із гучними піснями
Блукає в лісі цілими тижнями,
На мене дивиться з-під лоба,
Бо якась кішка пробігла між нами.
9. "Що діяти двом чоловікам,
Як ведмедя здибали?" - "Затям,
Нічого не треба робити!
Клишоногий усе зробить сам!"
10. Молоденький тетерук
Їв щодня із моїх рук,
Потім - подорослішав,
І вже він мені не друг...
11. Один бізнесмен пробрався до лісу
І закопав велику валізу.
А що всередині?... Він шепотів:
"Я поховав кризу...".