Ти зовсім не схожа на інших усіх дівчат.
Ти любиш вино і палиш міцні сигарети.
Чоловіки за тобою шикуються вряд.
Художники з тебе малюють чарівні портрети.
Ти своєю красою вбиваєш, нищиш, калічиш.
Топчеш безжально серця підборами гострими.
Убитих тобою на пальцях не перелічиш.
Ти не будеш чиєюсь. Залишишся просто гостею.
Про тебе знімають найкраще кіно Голівуду
Пишуть найліпші книжки, творять казкові вІрші.
Тобі заздрять завжди, лякають ляльками вуду.
А ти посміхаєшся, навіть коли не смішно.
Ти змітаєш міста, руйнуєш найбільші споруди.
Ставиш великих царів та їхніх цариць на коліна
І за це тебе ніколи ніхто не осудить.
Ти одночасно страшна і невимовно чарівна.
Для тебе немає обмежень або кордонів.
Правила й норми тобі не знайомі.
Півсвіту сховала назавжди в своєму полоні.
Адже немає спасіння від твоїх прийомів!
Автори: Dreamer та Оька Оленька