йду до тебе спросоння,
кинувши кейс під парканом.
стук-стук по підвіконню.
стриб-стриб — колота рана.
зуби зціплю по скули,
стиснула біль лещатами.
кліп-кліп: немає вулиць,
зир-зир: лишень ця хата.
і не відкаже бусел,
де віднайти пропащу.
так-так, всього зрекуся.
ні-ні, тебе — нізащо.
стомлена стала й квола,
кинула залу й фітнес.
гу-гу — басистий голос.
гам-гам. і діти в шибках.
в кейсі — фотоальбоми.
забери, серце крають!
грим-грим по підвіконню.
з ким ти тепер? не знаю...
21.05.14.