Не дивися так, пташко,
Ти сумними очима,
А мені і так важко,
Ні крила за плечима.
Не співай свою пісню,
Під вікном недалечко,
Я забуду цю весну,
Не полохайсь малечу,
Я б з тобою злетіла,
В теплий вирій з казками,
Але я вже спочила,
Й заглядаюсь з пташками.
Не ятри мені душу,
Я не можу летіти,
Я отут бути мушу,
Й просто в небо хотіти.
Не дивися так,пташко,
Ти сумними очима,
Мені справді так важко,
Ні крила за плечима....