я не вмію бувати милою
і не знайдеш ти цукру в мені.
ех, була б я хоча б красивою,
але й тут, вибачайте, ні.
не підхожу тобі по параметрам -
недостатньо розумна й смішна.
завжди вірна безглуздим метафорам
і від музики роблюсь п'яна.
безнадійний романтик і мрійниця.
ти ж шукаєш когось не з таких.
тобі більше підійде розбійниця,
але з виглядом як у святих.
я не вмію бувати милою.
і таку ти сказав "Не люблю".
не хвилюйся, я стану щасливою.
ти ж шукай. єдину. свою.