Кажуть, що час все лікує,
Кажуть, що з часом пройде.
Та час проклятий не чує,
Час вирве душу і серце моє.
Рана стає все глибша,
Все більше рана пече.
Не кричи, сонечко. Тихше.
Бач, сльоза неслухняна тече.
Ти пробач. Лікарі не поможуть.
Ти пробач, час зробить своє.
Рана й далі болить. Серце просить,
Серце просить кохати тебе.