Зарий за мною двері, будь ласка.
Закрий на три замки.
Вже досить. Наша чашка
Розбилася в друзки.
Засунь за мною штори.
Не дивися мені вслід.
Як піду я - не буде горя,
Як підеш ти - зостанеться лід.
Запали всі мости прокляті.
Хай згорять - не мучать мене.
Як повернуся я - не буде свята.
Як повернешся ти - лід із серця зійде.
Поріж всі наші світлини,
Хай біль тебе не гризе,
Як повернешся ти нині,
Як повернуся я нині,
Всі мости знову збудуються....
Весь лід і біль пройде...
Штори прокляті розсунуться,
Двері трикляті відкриються,
Черепки зліпляться в чашку твою,
Тільки, на жаль,
Я завтра прийду...