я не брехатиму тобі, навіть якщо ти захочеш.
навіть якщо брехня моя важливіша за інсулін для діабетика.
ось така еротика, вишукана патетика:
буду мучити правдою, повільно і лагідно, поки не кончиш.
я не брехатиму тобі, щоб не сталося,
адже це моветон, як двічі заварювати чай з одного пакетика.
будеш сильною в юності — станеш мудрою у старості.
правда краще вина перетворює на поета.