Всі наші батальйони формувались на Майдані,
Де хлопці стільки місяців стояли як один,
А чи сиділи збиті у мєнтовській буцегарні,
Тепер ми всі – один загін!
Тут всі ми побратими – пайок один на двох,
І каски в нас ще з старого союзу,
П’ять броніків всього на двадцятьох,
А генерали – шкури-товстопузи!
Нас шарпає гопота і путінський спецназ,
А нам команда: - Тільки захищайтесь...
В генштабі шпигуни і ФСБешники у нас,
Повернемось – тоді вже начувайтесь!
Простились ми з загиблими – Герої не вмирають!,
Тож виб’ємо всю наволоч із нашої землі:
Нехай вантаж двохсотий у Московії стрічають,
Аби не лізли далі москалі!
Ми вірим в Україну, як вірили завжди
У наш народ і силу його духу,
Який нам показали прапрадіди й діди,
Що захищали мову від наруги...
І прапор жовто-синій тепер замайорить,
Як символ миру, на усій планеті,
Отож, нехай Господь усіх урозумить
Щоб більше не стріляти з кулеметів!
Приспів:
Гопники кричать «Атас!»
Бо на них іде АТО,
Щоб звільнити весь Донбас,
Путіну сказать – Пуйло!