у нас з тобою все буде супер!
єдина постіль обніме нас.
уранці зваримо з салом супу.
"нема загрози" — гукне avast.
прилине затишок до оселі,
відверне нас від хвороб і бід.
картини вИсітимуть з пастелі,
гардини з шовку, мов оксамит.
звернеш до кухні — зустріне пташка,
"привіт!" — мовляти її навчу.
допоможу, коли стане тяжко,
рукав по плечі свій засучу.
до інтер`єру додаймо cherie
спальню кімнату — в старий мотив.
перефарбую, хоч у рожевий,
а ти додаш інших кольорів.
горища з сіном сягне драбина
там замотаємось у плащі
в цілунках зіб`ємося з клітинок,
коли читатимемо вірші.
згадаємо і найпершу зустріч,
квартирник і непідступність дій,
до того, як планували устрій.
— наївні — скажем, — чи молоді.
а люди, у соціальнім старті
поодиноко — абичиї.
альбоми заново розпочаті
свідоцтвом створення ще сім`ї
нам не потрібен словник сентенцій,
хай буде супер у всіх родин.
ти переконуй мене до смерті
у тім, що ми молоді завжди.