Фрейя 1- досконалість
Зеленоока досконалість на фотці. Уламок реальності. Цілується з якимось... Не можу підібрати слова. Хлопцем, чоловіком? Мабуть, з його екстраверсії, впевненості, "класності" можна створити армії таких, як я. Армії, яким так і не судилося відчути запал бою. Які були знищені ще до зачаття уявою. Відкинуті, забуті, без права на життя. Хто я? Солдат війська, яке щойно знищив. Рекурсія.
Фрейя 2- розчарування
Всі, приходячи до життя, чогось сподіваються. Так вже закладено, що без надій, наскільки б марними вони не були, жити неможливо. А що буде, якщо забрати надію? Константне самознищення.
Фрейя 3- renovatio
Це все мрії. А реальність не така райдужна. Нема ніякого renovatio. Не було і не буде. Ще одна безглузда, вигадана кимось мрія. Чужа мрія.
Фрейя 4- [не>відворотність
Одного дня, в Місті стався Злочин. [self-> вбивство. Винних так і не знайшли, хоча вони насолоджувалися життям зовсім поряд. Такі винні зелені очі.