Твоя перекотивірність...
Затягуе голосом чистим як хвойний ліс
А потім на узбіччя секонд-хендованих
І ні вибачень, ні образ
Я ж тобі здалась чимось іншим
І мій образ до тебе мов мохом приріс
Але гірка перекотисмілість розчавить
Чи можна ше один шанс?