Коло ти відчуваєш солодкі нотки його голосу і трепіт від на пів солодкого, такого ніжного і улюбленого поцілунки, ти розумієш що всі інші проти нього анулюються. Втрачають здатність бути кращими за нього, втрачають свою силу і мужність у твоїх очах.
Коли я навіть думаю, про тебе, я відчуваю що від мого серця широко простягаючи до кінцівок рук і ніг відходить якесь надзвичайно казкове тепло. Я розумію, що навіть думаючи, про тебе я зможу зігріти себе у найхолоднішу ніч. Ти настільки в'ївся в мою пам'ять, засів в мої думки, що я часом надто сильно боюсь тебе втратити. Боюсь, що ти забудеш про мене і як непотріб викинеш.
І скоро 5 місяців, 5 найкращих місяців - місяців, коли я гріюсь тільки твоїм теплом.