Будем ворога ми бити,
Будем землю боронити,
Буде, буде наша мати,
Як калина процвітати.
Будуть, будуть наші діти,
Сонечку, весні радіти,
Будуть хлопці і дівчата
Пісні радісні співати.
Що ж нам треба?
Тільки миру,
А до столу – масла, сиру.
Ми народ простий і скромний,
Працьовитий і невтомний.
Чи москалик, чи китаєць
Знайдуть в нас собі окраєць.
Ми всіх щедро нагодуєм,
Всім, чим зможем, почастуєм.
Нам не треба війн і чварів –
Будем,будем бить потварів!!!