Я всміхаюся перехожим,
Хочу щастям ділитись,
Хочу сонцем налитись.
На що люди кажуть холо́дно:
НЕ модно.
А що модно? Ненависть? Зло? Біль?
Темний бік переманює людство.
Я сама моду напишу.
І линуть слова звідусіль
Що ріже зажурену тишу.
Модний страх.
Ми муруємо стіни з бетону,
Катапульти готуємо, зброю.
Отрута летить у вітрах.
Я скоро у світі потону.
Я прикриюся модою тою.