Хочеться залишитись з тобою віч-на-віч.
Десь далеко в горах, або на березі річки.
Тільки ти і я.
Слухати як шепоче листя або річка.
Спереду нами розпалене багаття.
Над нами чисте небо і зірки.
Ми закутавжись у ковдри
Розпиваємо біле сухе вино.
Я прошепчу тобі на вушко
- Я тебе кохаю!
Ви скажете, що це так зворушливо і романтично.
Але це - тільки моя буйна уява.