Відкрий мені свою таємницю
О світе
Щоб зануритись у пригоду
Треба кинути виклик
Усім пагорбам
Та всілякій невидимості
Й ще невідкритості
Що з того
Що кожна невідкритість
Що з того
Що кожна невидимість
Здається бути
Такою непередбаченою
Такою непізнаною
Аж до самої зустрічі
Але чи в цьому власне
Й не є смак дороги
Чого ж ти жбурляєш каміння
В усі перехожі мамби
Вони не зроблять тобі кривди
Ні
Подивись і вони повзуть
Ген далеко за пагорби
Щоб десь там стати нарешті
Справжніми