Ні. Не люблю я бути сама.
Хай дзвінки телефонні рвуть тшу,
Ну а поки ллються слова
І я їх розгублено пишу.
Ні. Не люблю я бути сама.
Бо в самотності щастя немає,
Найкраща ознака сім'ї - метушня.
Біль приходить коли галас вщухає.
Ні. Не люблю я бути сама.
Синє небо не зігріє в півночі.
У закритих очах забриніла сльоза.
Я сонно втираю заплакані очі.
Ні Не люблю я бути сама.
Чи вірніше не можу без тебе.
Забирає мене очей твоїх синява,
І світлішим стає синє небо.