. ...
В ім`я Бога і його Христа*
можна звеляти і всім тим,
хто воз`єднався з Божественним Началом
в ритуалі вознесення,
оскільки вони єдині з Богом,
і, отже, є Богом в дії.
Тому небесним воїнствам і Всевишньому
бажано отримувати доручення
невознесенних душ,
щоби, служачи Господу,
ввійти в дію в світі матеріальної форми.
За космічним законом цим служителям
Бога і Його Христа не дозволено ні в що втручатись
заради людей і від імені людей,
поки ті не прикличуть
в ім`я одного чи кількох осіб Трійці.
Тому молитись так - і правильно і благоугодно:
В ім`я Бога Всемогутнього я наказую
повному імпульсу світла із серця Архангела Михаїла
і його легіонів синьої блискавки зійти сьогодні на Землю
і володарювати!
Прийми панування над всіма силами
антихриста
і над усім, що противиться прояву світла Божественого Сина-маляти
в кожній душі, яка має буття тут!
Ми молимось до тебе, О, Захиснику Віри,
в ім`я Христа, однородженого Сина Бога Отця-Матері,
нехай звершиться воля Божа,
нехай явиться Божа любов і
нехай пізнають мудрість Бога
у всіх чотирьох кінцях Землі
і в кожній нації!
Потрійною силою полум`я свободи звільни невільників!
Ми дякуємо Тобі і приймаємо це звершеним тепер
у повну силу і в ім`я Святого Духа!
Амінь.
*З книги "Наука Изреченного Слова"
Марк Л. Профет, Элизабет Клэр Профет
1995 "Лориэн", пер. с англ.
Добрий вечір, Григору. Маю ряд книг Марка Л.Профета і Елізабет Клер Профет. А саме: Человеческая аура, Чела и путь, Кристальній свет Иерархии и др., Обширную библиотеку Живой Этики і т.і.
Радий однодумцям. Світло і Мир, Віра в Творця чи Розум Вселенський чи Бога... То є Сила життя Духу.
GreViZ відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Добрий вечір! Моє ім`я Віктор. Радий теж зустріти однодумця.
Також маю деяку литературу: Профетів "Наука изреченного Слова"(а тут можна дещо скачати: http://www.koob.ru/prophet/), "Кристальний свет Иерархии" теж у мене є, скорочений варіант "Живої Етики" та ще дещо з Живої Етики (Агні Йоги). http://innerpath.chudoforum.ru/t342p45-topic - тут музичні твори нам відомі - ключові ноти Вознесених Владик, вознесіння.
Щиро дякую за підтримку