Життя скінчилось...
Свічка догоріла...
Роки зозуля
більше не кує .
Лиш пам'ять світла
в серці залишила:
з життя - миттєвості,
в уяві - постать... Все...
Життя скінчилось...
А було чи мало
відлічено у Бога,
красних днів...
Як в школі нашій
учителювали...
Навчали правди,
істини, надій...
І для життя щоб ми,
найкраще брали...
Поваги до батьків,
людей, дідів...
Щоб з гордістю
ми голову тримали.
В майбутнє твердо
погляд наш летів...
Життя скінчилось...
Тож спочиньте
з миром...
У пам'яті, Ви,
в кожного із нас...
І ту науку
світлу, щиру
ми збережемо
в серці повсякчас.
16.07.14р.
Навчали правди,
істини, надій...
І для життя щоб ми,
найкраще брали...
Поваги до батьків,
людей, дідів...
Щоб з гордістю
ми голову тримали.
В майбутнє твердо
погляд наш летів...
Гарно про вчителя. Дякую.
Наталя Боднарук відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00