\"Шановні\" наші, \"любі\" депутати,
за що ви так не любите народу,
який довіривсь вам, дав владу керувати
країною багатою такою?!
А ви її до нитки обібрали,
немов стерв\'ятники зліталися над нею,
ви ж про народ, ні дня в житті не дбали,
завдяки вам ми всі за бідності межею.
Ви обкрадали нас, ви мали нас за бидло,
Казав москаль,що Україна - "не страна"
Та нам образи слухати набридло,
І наша молодь проти вас пішла.
А вам все мало! Ви на волю зазіхнули,
Ви думали в нас гідності нема,
Тож знайте, вам на цій землі життя не буде
Бо наша єдність нас над світом підняла!