Переверни мені світ
Такими фантазіями спалюють глузд
І скутість на гільйотину
Мій вірш тобою перестиг
Весь всесвіт змивши як зайвий бруд
І я у тобі знов невинна
Перегорни мені правила
Болить взаемністю бажання вбивче
Для тих кому не судилось
Для них я стану надто неправильна
З надто шкідливими звичками
Але для тебе то віра