Твое ім'я притягуе магнітом
На сторінках життів віртуальних
О скільки скажи маю фарби пролити
Замалювати, забути, програти у карти
Твоя можливість, як горнятко кави
Збуджуе мозок, даруе присмак ніби реальність
Я маю втратити більше ніж мала
Щоб трішки зменшити твою вартість
Твое ім'я хрустить як пакетик з чипсами
Але той хруст елейно-медовий
Непощастило в житті нам з тобою глуздами
Але взаемний на двох мучить промах