Луна мелодія у моїй голові,
Мов подих вітру ласку доставляє
І доторкається до струн душі,
Несеться в просторі, любов'ю окриляє.
Луна мелолія... і звук чудесних нот,
Що на папері білім розляглися
Перегорне в свідомості листок,
І станеш ти, мов знову народився.
Очистить душу, спокій принесе,
Перенесе у світ прекрасних див.
Проста мелодія, легкий акорд,
А в серці радість, яку сам створив.
Луна мелодія...