білим по білому – розписує Бог
чорним по чорному – чо́рнить війна
вічне по синьому – котить Сварог
суд-ь-ба то? чи мста? – у жорнах сповна?
Ликом об камінь – рвуться дороги
Дике в короні – отрута в ножнах
Знак бумерангу – вишньопрестрогий
Прарусичам – вічність –– полчищам – тьма