Все на що спроможні струни, це говорити правду.
Із різним смаком, різким ударом, в п'яти зірковому дурмані.
Кодувати потаємні знаки на плечах чи нижче.
Розбирати на дрібні частини розум, продавати за кордон,
Тим масам, з іншими очима та шкідливими так звично звичками, на пару.
Починати міркування у одному ліжку. Може трішки рано але вчасно.
Може трохи темно але тепло, може смішно але, так приємно.
Це не все на що спроможні звуки колоритної науки.